vecka nr 2

Godmorgon alla!

Då har det blivit en ny vecka med massa nya överaskningar. Pallar inte skriva så mycket här just nu, är jätte trött och hungrig men lovar att skriva efter jag tränat då jag också ska skriva om hur det passet var.

Tagit Gainer direkt när jag vaknade och lite kosttillskott ex. c-vitamin, omega-3. Ska snart koka lite gröt nu innan träning.

Synes sen ha d !


Kommentarer
Postat av: Catja

Jag har inte heller pallat blogga på ett tag. Saknar du mina kommentarer? Får väl skärpa mig med det också I guess... anledningen till att jag inte har kommenterat är enkel: jag vet inte vad jag ska skriva! Tyvärr har jag ingen våg att låna ut till dig, men jag kom att tänka på, finns där ingen våg på gymmet då? Korpen har ju det... men aja... jag måste få gratulera att träningen går som den ska, det är både intressant och spännande att följa upp din träning. Du har 100 % koll på kosten, det märks. Du är verkligen jätteduktig. Fortsätt i samma stil. Vad ska jag nu kalla dig sen när du har blivit JÄTTE biffig? Har ju hela tiden kallat dig för biffen... hm... det får jag klura ut medans du tränar. Nu tog orden slut, men som vanligt blev det en lång kommentar, när jag väl babblar på är det svårt att sluta. Men just det, jag har ett önskemål. Kan du inte lägga upp bilder efter varje veckas träning så man kan få se resultatet/framgången med egna ögon? Då hade din träningsdokumenation blivit fulländad, och vi får bättre inlevelse. Själv kör jag på med min träning, må, ons, fre, du vet, det funkar bra. Men aa, vi synes, ha det bra! Puss å kram! :) <3 <3

2009-07-13 @ 11:19:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0