Hellu

Godmiddag!

Hoppas allt är bra med er mina kära blogg läsare! för med mig är det betydligt bättre än igår i alla fall, mår inte prima men imorgon är jag helt återställd känns det som men jag ska nog inte ta det för givet och bli as chockad för imorgon ska jag hjälpa min kära bror att flytta.

kommer slänga in ett recept på en proteinrik efterrätt :), kan vara spännande så håll ögonen öppna!

Yepp

Brist på passande rubrik till inlägg.

I alla fall, jag har typ inte gjort så mycket förutom varit ute med hunden och tagit mig ett varmt och skönt bad :)
kommer nog upp lite bilder ifrån studenten och andra fester senare ikväll, kanske till och med kommer upp ett recept på en proteinrik blåbärskaka missa inte detta!

Btw! glömm inte adda min facebook :)   [email protected]

Videoklipp

tänkte bara slänga in ett videoklipp där jag och en del av min släkt sjunger " när en flicka talar skånska" på min studentfest väldigt roligt klippt!   läggs också på minnet att jag inte är nykter.

svetten rinner

Tjejna!  ägnade nyss lite tid åt serien chuck, såg avsnitt 15 av säsong 2 lika bra som alla andra avsnitten om inte bättre.
ska fortsätta mitt serie tittande med att glo på friends.

angående rubriken så är det för att jag tog en ipren innan, känns som jag har klippt gräset i 20 graders värme, ajja huvudvärken dämpas betydligt bättre än att inte ta en ipren alls så jag ska inte klaga :).

Tips på bra hemma kurer mot förkylning uppskattas ! keep on with the comments ;D
 <---- Värd en bild i min blogg! en härlig och trevlig filur, samt så delar han alltid med sig av sin glädje! :) finns ingen återvändo när man blivit vän med honom, du kan nämligen inte vara utan honom ;)


träning...flyttad

godmorgon!

vaknade precis med att ha ont i halsen, tänkte direkt på att träningen inte kunde genomföras idag, fast endå så känner jag att det är skönt att vila lite ifrån träningen samt att någon gång ska man ju vara sjuk, det är där téet, citroner, apelsinor och andra vitaminer. Fick nyss ett tips på någon hostmedicin som tydligen ska vara väldigt effektiv mot förkylning, Catja gav mig tipset, tack!

Tänkte sitta hemma och glo på serier idag :), kom med tips på riktigt bra filmer också! :)


ung och dum.

Tjena!
Gårdagen började med att jag tveka på om jag skulle festa eller inte i och med att jag var/är lite sjuk, men jag stack endå hem till min syster och var allmänt social med dom och kollade på sommarkrysset.
Senare vid halv tio tiden drog jag till stationen för att ta tåget hem och på stationen så hittar jag såklart en olåst cykel (A), tjuvade den och cyklade hemmåt hehe ganska dumt men vafan :). När jag väl kommit hem så ångrade jag mig angående festen, drog dit och festade med andra ord.

Det var en tjej på 20 sommrar som fyllde 20 år igår så vi firade henne på en gräsplätt utomhus, riktigt trevligt!
senare blev det en mindre fest hos en polare och efter det krogen dock så stack vi till efterfest ganska tidigt, där också riktigt trevligt.

Ska nu snart säga hej till John blund och drömma mig in i en värld där detta inlägget helt plötsligt fått över 5 kommentarer!! wohoo hjälp mig att få min dröm att gå i uppfyllelse :).

Förresten glöm inte ställa frågor till mig! om vad som helst ;). finns inga dumma frågor! Sov så gott
                        


The och korv

Godmorgon...typ!

Vaknade för typ en halvtimme sen, fast kom hem från Erik efter 4 timmars sömn i morse.
Första jag tänkte på när jag vaknade upp hemma hos han i hans soffa, var min egen säng, så på med kläderna och sörpla i sig en kopp kaffe som hans underbara mor bryggt, sen promenad i riktning mot ramgatan.Med dunkande huvudvärk och as ont i halsen gick jag hem, inte nog med det så hade jag värsta motvinden :(.

Just nu strömmar This is the life med Amy macdonald från högtalarna och jag mår piss :S.
Farfar ligger på sjukhus (förhoppningsvis kommer det gå bra) och syrran hämtar mig snart så jag inte ska känna mig ensam här hemma :). blir sommarkrysset ikväll, riktigt mysigt.

Sjuk och kebab

haha så klart så ska jag bli sjuk innan festerna nu i helgen, men oroar mig mest för att jag inte ska hinna bli frisk till mitt nya träningsschema drar igång på måndag, orkar inte vänta ännu en vecka för att återhämta mig.

Men men, jag är i alla fall mänsklig vilket gör att jag också kan unna mig lite skräp mat.
Bild från 08, Always looking good :)


gräsklippning, grill och fest

Yes, som rubriken säger så blir det att klippa gräset nu innan 12 så att man kan få sig 1,5 timmes vila sen.
 blir en fullspäckad dag idag, först lite grillning hos Emma  med de bästa, sen partaja lite.

Så här ser jag ut för er som vill veta:

mm


Närmar sig..

Välkommen till min blogg!

hade en blogg tidigare där jag förde en träningsdagbok för att få min motivation till en helt ny nivå vilket också hade en mindre påverkan, i början i alla fall, vet inte vad som hände sen men jag slutade helt enkelt blogga om träning och annat vardagligt mög.

NU!... är jag tillbaka och ska främst av allt blogga,

  • om möjliga framsteg som görs träningen,

    • kosten (recept kommer ofta dyka upp)

      • och vad som allmänt händer i mitt liv
På måndag  ska jag ge mig på en träningsmetod, som kallas hypertrophy-specific training, förkortat HST. Vill ni läsa lite mer om det så länkar jag till er här:
 
http://www.kolozzeum.com/kolozzeum/showthread.php?s=&threadid=21233&highlight=HST+svensk

Skriver lite mål och dylikt om min träning i ett senare blogginlägg :)

Kom ihåg! inga frågor är dumma och heller inga negativa kommentarer, alla kommentarer eller tankar rörande min träning eller något annat är välkommet.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0


MusicPlaylistRingtones
Create a playlist at MixPod.com